Ett fynd...

Har gjort ett riktigt fynd. Köpte denna fina korg för 130 kronor!!! Den ska stå nere i vardagsrummet. I korgen ska ligga kuddar och mysiga plädar.


Ännu mer...

Så.. nu har jag kommit ännu en bit på väg med sovrummet. Idag har jag satt upp lite nya väggord ovanför sängen. Vad tycker ni`

Lite nytt...

Det är ett tag sen jag uppdatera bloggen. Men här kommer i alla fall 2 bilder. Nu är "stegen" nästan färdig. Min nya sovrums-Tilda docka fick sitta där tillsammans med lite annat.


I morgon ska väggorden och spetsgardinerna upp.


Följ bloggen..

Idag har jag lagt in en "följ bloggen" ikon. Jag hoppas det funkar. Ni som har tid och lust kan ju testa. Lämna gärna kommentarer när ni varit inne och kikat. Ett HEJ räcker. På så sätt kommer man ju i kontakt med fler bloggar. Ni får också gärna lämna tips och ideér om heminredning, skicka bilder.. ja vad ni vill.

Nu ska jag fortsätta med inredningen av sovrummet, det tar mycket längre tid än vad jag hade räknat med. Vi hörs och ses.


Väggord


KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT!!

Nu är det ena sovrummet klart..

Nu har vi målat och tapetserat dotterns sovrum. Från att ha varit ljusblå väggar så blev det nu en mörkbrun fondtapet med guldfärgade medaljonger och nougatfärgade väggar.

Väggord

Idag har jag köpt hem några väggord som ska sitta i vårt sovrum och i dotterns sovrum.

Till köket...

Har även kollat in en jättesnygg brödburk till köket. Den finns på Åhlens för 199 kr.


Nya saker till hemmet.

Idag har jag ropat in en del fina saker på Tradera. Lantlig shabby chic. Har äntligen fått tag på en "Tilda" docka.  De nya fynden ska hänga i sovrummet.



Tips på bra affärer i Ystad

Som nyinflyttad i Ystad så har man mycket att utforska. Jag har hittat två affären som har många fina saker till hemmet. Det är www.markylen.se och Sköna Ting. Sen finns här en hemtex affär också.

Sovrummet

Just nu är sovrummet i en enda röra. Jag har köpt hem lite saker som ska passa, men har inte fått ordning på hur det ska vara än. Tanken är att sovrummet ska vara lite lantligt shabby chic - romantiskt. Hittade en bild på nätet som gav mig lite tips. Har ni fler får ni gärna skicka dom till mig. Sovrummet ska vara VITT, med inslag av rosa och beigt. Tänker även ha väggord ovanför sängen. Sänggaveln ska jag göra av några gamla spegeldörrar.

Första bilden på lägenheten...

Denna bild är tagen från ovanvåningen. Är inte färdig med inredningen än men ni får en "före" bild här.

Vårt nya objekt är en lägenhet....


Vi blev trötta på att bo i Tomelilla så vi sålde huset och skaffade oss en radhuslägenhet i Ystad. www.ystad.se Det kommer vi ALDRIG att ångra. ca 100 m ner till stranden och det härliga havet. Kan det blir bättre. Bilder på nya boendet kommer snart.

Sen köpte vi huset.....

I detta rummet valde vi gråa och svarta toner. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.Ännu en vy.Just badrummet blev vi jättenöjda med. Både badkar och dusch. Svarta och vita kakel och klinkers.

Först lägenheten...

Här är lite bilder från den förra lägenheten vi hade.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0